top of page

THEVAN v. Lille Langebro - lån en professionel kaffebar i vintermånederne
 

 

 

 

 

TheVan har nu I 3 år været en sæsonforretning altid hos Sukkerfabrikken ved Lille Langebro. Og vi er netop ved at starte ny sæson 4. Skønt at være tilbage- selvom vi stadig venter på stabilt forårsvejr. (26.3.)

Vi kunne godt tænke os at ændre vores forretningskoncept, så vi arbejder hele året med foodtrucken. For vores helt unikke placering lige ved havnekanten er meget åben, og der er mildest talt frysende koldt når temperaturen er under frysepunktet og vinden bider fra sig. Det giver ingen mening at drive forretning hele året på vores unikke plads. Og- nå ja, vi ønsker at tjene penge hele året rundt.

Så...

...er I mange mennesker på arbejde hver dag, eller laver I events- eller har I et sted, hvor vores "Salatfad" bare bidrager til go' stil. Så har I nu muligheden for at "låne os i 4 1/2 måned om året.
Fra 1.11. -15.3.

Vi er:

- Een af Danmarks lækreste foodtrucks./Koboltblå Citroen HY fra 1962. Se flere billeder her
- Komplet kaffebar samt personale

- Superlækker og friskristet kaffe fra Garageristeriet
- Særdeles rutineret, udadvendte- og serviceminded
 personale 

- Trucken er ca 3 meter. høj - 6 meter lang og 2.2 meter bred
- Strømstik, min. 16 AMP.

 

Vi ønsker:
- At sælge kaffe og andet som passer ind-  til medarbejdere eller deltagere. Eller lave fast prisaftale pr. måned.

- Foodtrucken står fast på lokation. fra 1.11-15.3.

- Arbejde mindst 5 dage om ugen (vi arbejder normalt alle ugens dage) - Eller hvis events, arbejder vi som det passer Jer.

Vi er desværre ikke interesseret i at køre ud til firmaevents i vinterhalvåret. Trucken er gammel og skal på ingen måder køre på glatte veje. Der er også noget med praktisk ifht. strøm og vand.

Send en besked:

Skriv til Søren hvis interesse.

bottom of page